LPG Endermologie Gezicht

Wat is LPG endermologie®?

LPG Endermologie®is een 100% natuurlijke mechanische bindweefsel stimulatie voor het lichaam en gezicht die ervoor zorgt dat de slapende cellen in jouw huid weer aan de slag gaan. Je kunt het zien als een fitness voor je huid waarbij de cellen –fibroblasten weer in een goede conditie worden gebracht. De aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur wordt gestimuleerd. Hierdoor wordt je huid gladder, steviger en strakker. De pijnloze (aangenaam zelfs) techniek werkt op effectieve manier op verschillende vormen van bodycontouring en anti-aging, evenals medische aandoeningen.

Rimpels gladstrijken, huidversteviging, maar ook je onderkin verminderen zijn voorbeelden van gezichtsbehandelingen. Deze techniek heeft maximaal respect voor de huid, is zonder risico’s of herstelperiodes mét duurzaam resultaat voor de lange termijn.

LPG voor het gezicht

LPG endermologie® biedt 100% natuurlijke celstimulatie en is een actieve stimulatie van de huid die strijd tegen de tekenen van huidveroudering. De mechanische stimulatie van cellen, endermologie® genoemd, maakt het mogelijk om hun ontwakingsproces opnieuw te starten, op een natuurlijke en pijnloze manier. De verminderde cellulaire activiteit opnieuw activeren in de kern van onze huid om rimpels, verslapte huid, de onderkin, de contouren te verbeteren. LPG Endemologie werkt als een echte fitness voor de huid. Deze cellulaire stimulatie maakt het voor de fibroblasten (jeugdigheidscellen) mogelijk om hun productie van collageen (stevigheid), elastine (soepelheid) en hyaluronzuur (volume en hydratatie), die natuurlijk in onze huid aanwezig zijn, opnieuw op gang te brengen.

Welke behandelingen zijn er voor het gezicht?

Behandelingen voor het gezicht duren tussen de 15 en 30 minuten. Dit is afhankelijk van wat uw wensen zijn.

Wij voeren de volgende behandelingen uit met het LPG apparaat: 

  • De GLOW behandeling met als doel; zuurstof in de huid
  • EYE & LIPS met als doel; anti-aging, rimpel reductie (opvullen)
  • De DETOX behandeling met als doel; ontgiften en draineren
  • De TOTAL EYE behandeling met als doel; rimpel reductie (opvullen), draineren en remodelleren
  • De DÉCOLLETÉ BUST behandeling met als doel; verstevigen en liften
  • AGE-AGING OPVULLEN met als doel; rimpels opvullen
  • AGE-AGING VERSTEVIGEN met als doel; huidversteviging
  • AGE-AGING SCULPTING met als doel; contouren verfijnen

Ook kan het LPG apparaat ingezet worden voor medische doeleinden, zoals littekens, oedeem, brandwonden, Voor-en nabehandeling cosmetische chirurgie en tijdens en na zwangerschap.

Scroll to Top
Scroll naar top