LPG Endermologie Lichaam

Wat is LPG endermologie®?

LPG Endermologie®is een 100% natuurlijke mechanische bindweefsel stimulatie voor het lichaam en gezicht die ervoor zorgt dat de slapende cellen in jouw huid weer aan de slag gaan. Je kunt het zien als een fitness voor je huid waarbij de cellen –fibroblasten weer in een goede conditie worden gebracht. De aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur wordt gestimuleerd. Hierdoor wordt je huid gladder, steviger en strakker. De pijnloze (aangenaam zelfs) techniek werkt op effectieve manier op verschillende vormen van bodycontouring en anti-aging, evenals medische aandoeningen.

Voor het lichaam kun je denken aan cellulite egaliseren, huidverstrakking, plaatselijk vet verminderen, afvoeren van vocht en gifstoffen en een betere doorbloeding.

Rimpels gladstrijken, huidversteviging, maar ook je onderkin verminderen zijn voorbeelden van gezichtsbehandelingen. Deze techniek heeft maximaal respect voor de huid, is zonder risico’s of herstelperiodes mét duurzaam resultaat voor de lange termijn. 

Hoe dat komt?

De gepatenteerde endermologie®techniek is non-agressief (zonder verhitting, straling, bevriezen) en non-invasief (zonder snijden) en brengt hierdoor geen schade aan je cellenaan op korte én lange termijn. Schade betekent stress voor je lichaam, je lichaam heeft namelijk iets op te lossen. Dit kost veel energie en in de tijden waarin we nu leven heb je je energie juist hard nodig om je immuunsysteem op pijl te houden. De doelstelling van LPG®is om jouw cellen weer in een goede, gezonde conditie te brengen waardoor we het optimale uit jouw natuurlijke schoonheid halen. Deze holistische werkwijze heeft dan ook veel meer voordelen dan alleen esthetisch. De behandelingen werken dieper door en activeert de lichaamseigen cellen zichzelfte helen. De 100% natuurlijke behandelingen werken op het gezond en vitaler maken van het lichaam. De resultaten zijn bewezen door 145 wetenschappelijke onderzoeken. Er worden dagelijks 300.000 mensen wereldwijd met LPG®behandeld. Afkomstig uit Frankrijk is LPG®met meer dan 35 jaar ervaring wereldwijd marktleider in natuurlijke mechanische bindweefselstimulatie.

Hoe werkt het?

Een behandeling met LPG endermologie® is de ultieme selfcare: deze behandeling zorgt namelijk voor een verbetering van je cellen. Dat werkt zo: je wordt behandeld met het speciale LPG Cellu M6-Alliance® apparaat. Dit apparaat werkt met de door LPG®gepatenteerde endermologie® techniek. Deze techniek stimuleert de huid, de onderhuid en het onderhuids bindweefsel, verbetert je doorbloeding, stimuleertje stofwisseling en je huidwordtaangezet tot de aanmaak van collageen en elastineen hyaluronzuur. Je huid gaat er (veel) beter door uitzien maar het allermooiste is misschien wel dat het de cellen in je lichaam gezonder maakt. Door de combinatie van een rol-en klep in de behandelkop van het nieuwste LPG®apparaat (Cellu M6 –Alliance®) kunnen we op meerdere wensen tegelijk werken. Dit betekent geen keuze meer tussen cellulite egaliseren, vet verbranden of een strakkere huid, het nieuwste apparaat werkt op alles tegelijkertijd! Dus nog eerder back in shape of die jonge huiden dat is wat we willen toch!

Hoe zit het dan met cellulite en vet verbranding?

De mechanische bindweefsel stimulatie zorgt ervoor dat de strengen die cellulite veroorzaken opgerekt worden waardoor je huid gladder wordt. Ook zorgt de stimulatie ervoor dat vetcellen direct vetten vrijmaakt, zelfs als deze hormonaal zijn vastgelegd. Je huid ondergaat een intensieve onderhuidse huidstimulatie.

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Het aantal behandelingen is per persoon verschillend. We adviseren altijd te starten met twee keer per week. Na 4-8 weken ga je over naar 1 keer per week, 4 weken achter elkaar. Er wordt een tussentijdse evaluatie en tweede foto moment ingepland om te beoordelen of het aantal behandelingen kan worden afgebouwd. Uiteindelijk behoud je het resultaat met 1 x per maand (en zelfs dan zal het resultaat nog toenemen).

Welke behandelingen zijn er voor het lichaam?

Behandelingen voor het lichaam duren tussen de 30 en 45 minuten. Dit is afhankelijk van wat uw wensen zijn.

Wij voeren de volgende behandelingen uit met het LPG apparaat:

  • Het ANDROÏDE PROGRAMMA (appelvormig lichaam) met als doel; Vetten vrijmaken/verstevigen
  • Het GYNOÏDE PROGRAMMA (peervormig lichaam) met als doel; Vetten vrijmaken/ remodeleren/cellulite gladmaken/verstevigen
  • Het TOTAL CARE PROGRAMMA met als doel; Vetten vrijmaken/ remodeleren/cellulite gladmaken/verstevigen
  • Het SHORTY PROGRAMMA met als doel; vetten vrijmaken en het gladstrijken van cellulite.
  • De CELLULITE SMOOTHING programma met als doel; Cellulite gladmaken
  • De AQUEOUS CELLULITE programma met als doel; cellulose gladmaken i.c.m. drainage.
  • Het STEVIG & STRAK programma met als doel; strakker maken en verstevigen van de huid.
  • Het ENDERMO-DRAINAGE programma met als doel; vocht afvoeren
  • Het PERFECT SILHOUET programma met als doelen; Ontgiften en remodelleren van het lichaam
  • Het MEN programma met als doel; Vetten vrijmaken 
Ook kan het LPG apparaat ingezet worden voor medische doeleinden, zoals littekens, oedeem, brandwonden, Voor-en nabehandeling cosmetische chirurgie en tijdens en na zwangerschap.
Scroll to Top
Scroll naar top